Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dva mraky

11. 9. 2012 16:41
volil bych slova velmi opatrně

Jeden chlápek má trvalé následky po dvou deckách....takže kdokoli kdo měl hlouběji do kaspy a chtěl se trochu napít to mohl schytat. A vůbec přát lidem něco zlého o vás nesvědčí nic dobrého

1 0
možnosti
VK

Max-Pol

11. 9. 2012 16:46
Re: volil bych slova velmi opatrně

Nikomu nic zlého nepřeji, jen se domnívám, že je na místě větší opatrnost při výběru alkoholu.

0 0
možnosti
JS

člověk z novinek

11. 9. 2012 16:33
To myslíte vážně?

Policie nepochybně pracuje i s verzí, že pančovaný alkohol záměrně nastražil někdo, kdo "nelituje obětí zfušovaného chlastu". Takže být Vámi, volím slova opatrněji.

Pokud se totiž prokáže taková verze jako pravdivá, může se metanol objevit kdekoli – třeba ve Vaší oblíbené nálevně v oblíbeném špiritusu pod značkovým uzávěrem.

A pokud Vás tohle hledisko nezajímá, měl byste si uvědomit alespoň to, že vůbec netušíte, kdo byli ti lidé, kteří kvůli otravě metanolem přišli o život nebo o zdraví.

Doufám, že jste předtím, než jste to napsal, vypil jen trochu etanolu, protože v opačném případě bych si musel myslet, že se Vám kvůli "barovému povalečství" (které sám přiznáváte) z hlavy vypařily mozkové buňky zajišťující sociální inteligenci.

3 0
možnosti
VK

Max-Pol

11. 9. 2012 16:45
Re: To myslíte vážně?

Záměrně nastražený jed? Pochopitelně, že i s touto verzí musí Policie ČR pracovat. Nicméně kromě pomsty za "burčák", který Vám prodají v Praze pod značkou "pravý moravský" mne nenapadá, kdo by z toho co měl. A pokud už bych se měl obávat velkovýroby zmíněného jedu a jeho distribuce, znamenalo by to, že na to výrobce musí mít kapacitu. Zatím se zdá, že dotyčný chlast šíří hlupák, který jej neumí pálit, či nějací koumáci z východu, kteří si chtějí přivydělat.

...

Nějaký ten zbytek sociální inteligence mi snad ještě zbývá, stejně jako inteligence k tomu, abych pokoutně nekupoval alkohol, který je podezřelý už jen tím, kde a jakým způsobem je prodáván.

Děkuji ale za názor; lituji spíše příbuzných obětí. VK

0 0
možnosti